DE-FATEX - A természetes alapanyag tárháza
Facebook
   Menü

Rólunk

Rólunk Tisztelt Látogatóink, Kedves Leendő Vevőink!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket.

1992 óta végzünk faipari tevékenységet, mely az első években a fenyő fűrészáru export-importjára korlátozódott, majd 1995-ben megkezdtük a faipari termékek gyártását.

2002-ben vásároltuk meg saját telephelyünket Debrecentől 8 km-re, Mikepércs községben, a 47-es főút mentén. Itt 3 hektáros területen alakítottuk ki korszerű fűrészüzemünket és asztalos műhelyünket, ahol kiváló minőségű szárított orosz luc és borovi fenyőalapanyagból gyártjuk termékeinket.

Az alapanyag szárítását telephelyünkön saját 100 m³-es szárítónkban végezzük.

Gyártási tevékenységünket korszerű gépek, berendezések segítik, melyek megfelelnek az európai normáknak, és az új technológiai és minőségi elvárásoknak.  

Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Asztalos műhelyünkben gyártunk a lambériákhoz és hajópadlókhoz tartozó különböző szegőket, gyalult léceket. Ezen kívül készítünk ragasztott fenyőtáblákat, lépcsőlapokat, ajtó-ablak frízeket és kerítésléceket egyedi rendelések alapján. Továbbá, asztalosaink különböző méretű faházakat, kerti bútorokat, homokozókat, kutyaházakat és csirkeólakat is gyártanak.

Termékeink bemutatására telephelyünkön kialakítottunk egy mintatermet, ahol a különböző lambéria minták nagyobb felületen tekinthetők meg.

Vevőink között megtalálhatók úgy a nagykereskedelmi partnerek, mint az asztalosok és a lakossági vevők.

Cégünk üzletpolitikája a megbízhatóság, a vevő igényeihez való rugalmas alkalmazkodás, melyről reményeink szerint hamarosan Önök is meggyőződhetnek.

Ha otthonukban természetes alapanyagokat szeretnének, keressenek minket, segítünk egyéni elképzeléseik megvalósításában is.