DE-FATEX - A természetes alapanyag tárháza
Facebook
   Menü

Rólunk

Rólunk Tisztelt Látogatóink, Kedves Leendő Vevőink!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassam cégünket.

1992 óta végzünk faipari tevékenységet, mely az első években a fenyő fűrészáru export-importjára korlátozódott, majd 1995-ben megkezdtük a faipari termékek gyártását.

2002-ben vásároltuk meg saját telephelyünket Debrecentől 8 km-re, Mikepércs községben, a 47-es főút mentén. Itt 3 hektáros területen alakítottuk ki korszerű fűrészüzemünket és asztalos műhelyünket, ahol kiváló minőségű szárított orosz luc és borovi fenyőalapanyagból gyártjuk termékeinket.

Az alapanyag szárítását telephelyünkön saját 100 m³-es szárítónkban végezzük.

Gyártási tevékenységünket korszerű gépek, berendezések segítik, melyek megfelelnek az európai normáknak, és az új technológiai és minőségi elvárásoknak.  

Fő profilunk a fenyő lambéria és hajópadló gyártás, e termékeket széles méret választékban gyártjuk hagyományos és mintás változatban. Termékeink megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Asztalos műhelyünkben gyártunk a lambériákhoz és hajópadlókhoz tartozó különböző szegőket, gyalult léceket. Ezen kívül készítünk ragasztott fenyőtáblákat, lépcsőlapokat, ajtó-ablak frízeket és kerítésléceket egyedi rendelések alapján. Továbbá, asztalosaink különböző méretű faházakat, kerti bútorokat, homokozókat, kutyaházakat és csirkeólakat is gyártanak.

Termékeink bemutatására telephelyünkön kialakítottunk egy mintatermet, ahol a különböző lambéria minták nagyobb felületen tekinthetők meg.

Vevőink között megtalálhatók úgy a nagykereskedelmi partnerek, mint az asztalosok és a lakossági vevők.

Cégünk üzletpolitikája a megbízhatóság, a vevő igényeihez való rugalmas alkalmazkodás, melyről reményeink szerint hamarosan Önök is meggyőződhetnek.

Ha otthonukban természetes alapanyagokat szeretnének, keressenek minket, segítünk egyéni elképzeléseik megvalósításában is.


Legfrissebb hírek

Minőségi fenyő bútorok

Minőségi fenyő bútorok Tekintse meg minőségi fenyőbútor választékunkat.

Bármilyen egyedi igény esetén is állunk a rendelkezésükre.

Egyedi ajánlatért keresse kollégáinkat!

 

Borovi fenyő akció

Borovi fenyő akció Borovi fenyő fűrész áru   4 – 4,5 -6 fm-es  hosszban.
A részletekkel kapcsolatban hívja kollégáinkat!